Isac Elliot News

Senaste inläggen

Av Isac Elliot News - 8 juni 2013 21:50

Hej! Jag heter Vilma och blev frågad på Twitter om jag ville gästblogga på Lisas Isac-blogg. Jag en väldigt stor Ellioteer från södra Finland och jag är 14 år gammal, fyller snart 15. Jag har träffat Isac en gång på en signering men det gick väldigt fort men det jag minns var att han är jätte jätte trevlig! Han har alldeles bruna ögon. Några bilder är hans ögon redigerade på har jag lagt märke till. Följ gärna mig och min syster Elvira och en vän Moa på vårt fan account på instagram, det är det största ellioteer accountet där: ellioteerss. Jag och Elvira har också deltagit i Isacs tävlig om att vara med i hans nästa musik video genom att laga en cover på First Kiss! Tyvärr tror jag att endast finska fans får delta eftersom att han skrev inlägget helt på finska. Här hittar du alla covers! Tävligen slutar den 16 Juni! 


Av Isac Elliot News - 8 juni 2013 21:39

De finska barn stjärnor är nervös innan scenframträdande inför tiotusentals norska fans. Läs den stora intervjun med Elliot här.

Den nya idol Isac Elliot kom som en kula i den norska radion ett tag sedan och fick plockas upp av Mp3, NRJ, Jærradioen och P5 samma vecka.

Med sina 12 år, har Elliot lockade redan tillbaka både film och teater industrin, och han är en ung talang som verkligen försöker att nå den nordiska scenen.

DISASTROUS INFATUATION

Låten "New Way Home", som produceras av den norska Rykkinfella, skjuter uppåt strömmande listan och är Top 40 på Spotify.

- Vem som helst kan skapa sin egen berättelse om låten. När vi arbetade med texten i studion, vi hade historien att jag var kär i en tjej. Hon var redan med en annan pojke, men jag hoppades att hon skulle hitta sin väg hem och tillbaka till mig, säger Elliot och leenden.

Debutalbumet "Wake Up World", som just släpptes, lovar Elliot bra melodier och låtar med R & B, pop och en modern look blandas.

- Vi tillbringade en lång tid att välja de låtar och arbetar på texter och melodier. Jag fick sjunga låtarna så många gånger som jag ville och till slut frågade mitt team om jag var nöjd med låtarna innan vi bestämde att de var färdiga.Så detta är ett album som jag är stolt över och det är helt klart ett album på min stil, säger den finska stjärnan till vglista.no.

Se musikvideon "New Way Home" här:


KÄNDA PÅ GATAN

 

Elliots album gick rakt in i 1: a plats i landet och den enda "New Way Home" och videon har visats över 2 miljoner gånger.

Den unga sångerskan förklarar att han inte kan gå omkring på gatorna som förut, utan att stoppas av ivriga fans.

- När vi åkte på skolresor förra veckan var jag tvungen att gå hem eftersom det fanns så många tjejer, säger han och ler.

- Jag försöker alltid och stanna och ta en bild, ge en autograf eller prata med fansen. Jag tycker det är så bra att folk bryr sig och vill stödja mig och de kommer bara att ha den lilla bit av min tid.

NERVÖS INFÖR VG

Isac Elliot är redo att ta den norska publiken med storm när han framträder inför tiotusentals människor på City Hall 21 Juni. Även om 12-åringen är redan bra scen vann VG Topp 20 Största hans beteende, och han tycker att det är bra att uppträda inför så många norska fans.

- Det känns som en stor ära. Jag är super glad att komma till Norge och jag får massor av meddelanden från de norska fansen. Jag är så glad att folk i Norge som min musik, förklarar Isac Elliot till vglista.no lägger till.

- Jag är lite nervös för att uppträda på VG för det är en väldigt stor show. Jag har gjort en stor show här i Finland, men inte lika stor som denna. Jag tror att det kommer att bli okej eftersom jag har ett bra band och bra dansare och jag vet att jag kommer att få stöd från de norska mina fans. Vi kommer att få ett mycket roligt och efteråt jag ska vara tillbaka i Oslo och utforska staden. Jag har aldrig varit i Oslo, men jag har hört att det är bra.

UPPTÄCKT PÅ YOUTUBE

Vocal talang Isac Elliot började att öva sång när han var inblandad i en gosskör, kallas Cantor Minor. Den unge pojken, men fick reda på att det var popmusik han var intresserad av, och han frågade sin far om han kunde filma honom medan han sjöng "Billionaire" av Travie McCoy och Bruno Mars.

Då video upp på YouTube, och några veckor senare, Svenska Teatern, den stora nationella teatern i Helsingfors, kontakta föräldrar till Elliot och frågade om han skulle gå på en audition för musikalen "Cabaret". Efter audition fick han rollen, och för det musikaliska fick han en ännu större roll i "Kristina från Duvemåla", som inrättades av Björn och Benny från ABBA.

- Jag var nervös eftersom jag visste att de var mycket duktiga människor, och att de hade en hög standard. Hemma har vi lyssnat på ABBA och min syster älskade "Mamma Mia" film på gång så jag visste mycket om Björn och Bennys arbete. Mamma, pappa och mina morföräldrar var stolt över att jag fick träffa de män bakom ABBA, säger 12-åringen och lägga.

- Björn och Benny var mycket trevligt för alla. De gav bra instruktioner om sång och prestanda, och jag lärde mig mycket om hur jag skulle stå på scen.

FINSK popstjärna, är Isaac Elliot en populär konstnär i sitt hemland Finland, och är redo att erövra världen.  Foto: Skulle Juurikkala / Sony

FINSK popstjärna, är Isac Elliot en populär konstnär i sitt hemland Finland, och är redo att erövra världen. Foto: Skulle Juurikkala / Sony

TOG EN RISK

Isac Elliot är bara 12 år gammal men har redan blivit en populär artist över gränserna.

- Det känns konstigt, men jag är väldigt glad över det. Det är inte ofta en finländsk konstnär gör väl utomlands och det finns en risk för att göra musik på engelska här i Finland. Jag är glad att mitt skivbolag hade tro på mig och låt mig göra det på engelska. När vi började arbeta med albumet ville vi göra en bra pop album, som kommer skulle fungera över hela världen, säger Elliot till vglista.no.

- Det konstiga är att det har gått ganska fort. Just nu gör vi det mycket bra i Finland, men jag har också många fans utomlands och det gör mig glad. Jag kan inte vänta med att träffa mina fans i Norge. De är mycket aktiva och tillbringar mycket av sociala medier genom att skriva och skicka bilder till mig, säger han.

- Jag fick en bild där en hel klassrum fullt av flickor hade skrivit hälsningar till mig på bordet. Det var riktigt coolt.

GÖR DIN HEMLÄXA PÅ FLYGNINGAR

Medan Isac Elliot har accelererat konstnären karriär han hänger väl med skolan.

- Det har varit lite mer arbete efter skolan, men det har varit bra. Lärarna har varit stödjande och förstående, och mina föräldrar har möten med dem och få det att fungera. Min pappa är en lärare och han hjälpte mig. Det är inte kul att göra läxor eller praxis för att försöka fly eller hotellrummet, men jag vet att jag måste göra det, säger Elliot, som drömmer tydlig:

- Det är för att marknadsföra albumet så mycket jag kan. Jag hoppas att jag kan skapa och arbeta med musik för alltid. Det är vad jag älskar, säger den finska artisten.

 

Jag översatte texten med Google Translate (den var norsk från början) så jag vet inte om allt är rätt, kommentera om ni hittar något fel!

Av Isac Elliot News - 8 juni 2013 21:28

Hej! Som ni ser har vi en ganska tråkig och ful design men jag har beställt en ny som förmodligen kommer snart.

Av Isac Elliot News - 7 juni 2013 10:48

  

isacelliot: Are You Gonna Be My Girl?#wakeupworld #ellioteers

 

isacelliot: #wakeupworld #ellioteers #summer <3

 

isacelliot: #summer #summer13 #wakeupworld #ellioteers a couple of days off :)

 


isacelliot: Go check out my interview on: www.vglista.no #wakeupworld#ellioteers #vglista

  

isacelliot: Night guys! Love ya #wakeupworld#ellioteers

TRANSLATE

SITE INFORMATION

Typ: Isac Elliot Fansite

Ägare: Lisa

Gästbloggare: Vilma

Startades: 2 Juni 2013

 

 

 COPYRIGHT

Kopiering är förbjudet på hela designen (som är gjord av Lisa), bilder vi redigerat, texter vi skrivit själv samt texter vi översatt!
Om ni ska låna någon text måste ni skriva källa!

 

DISCLAIMER

Vi har ingen som helst kontakt med Isac, hans familj eller vänner. Detta är en fansite av fans för fans och vi ansvarar inte för felaktig information.

 

 

FRÅGA OSS

14 besvarade frågor

KONTAKT

OM ISAC

    

Namn: Isac Elliot Lundén

Född: 26 December 2000 (15 år)

Familj: Pappa Fredi, mamma Linda, lillasyster Ava & hundarna Lasse och Fifty

Genre: Teen Pop & Pop

Yrke: Sångare, skådespelare, låtskirvare

År som aktiv: 2012-

Skivbolag: Sony Music

Album: Wake Up World, Follow Me

Kommande album: -

SÖK

INLÄGG

MUSIKVIDEOR


Ovido - Quiz & Flashcards